ENC Zomerborrel op de Maas

Van 04 juli 17:00 tot 20:00
Categorieën: Evenementen
Hits: 128

Welkom aan boord!

Op 4 juli aanstaande organiseren wij de ENC Zomerborrel aan boord van een gezellige salonboot met prachtig (boven)buitendek.

Stipt om 17.30 uur worden de trossen losgegooid en varen wij met de salonboot over de Maas via de mooiste skyline van Europa richting de havens waarbij een uniek uitzicht wordt geboden op diverse werven, dokken en containeroverslag. Voor de inwendig mens wordt uiteraard goed gezorgd.

Het programma ziet er als volgt uit:
17.00 uur - 17.30 uur Inschepen – locatie: steiger Vuykpark Capelle aan den IJssel
17.30 uur - 20.00 uur Vaartocht havens & skyline Rotterdam
20.00 uur - Uitschepen, einde programma

Wij kijken uit naar een zonnige, gezellige en succesvolle zomerborrel!


Business Borrel Capelle

Met uitzondering van de vakantieperiode, wordt er iedere eerste dinsdag van de maand in samenwerking met de gemeente de Business Borrel Capelle (BBC) voor de leden en introducés van het ENC georganiseerd. De borrel heeft een informeel, ontspannen karakter met geregeld een educatieve Masterclass voorafgaand. 

Overige activiteiten

Verder staan er regelmatig overige activiteiten op het programma, zoals bedrijfsbezoeken: leden van de businessclub fungeren als gastheer en geven de andere leden een kijkje achter de schermen.

Pasfoto bij deelname?

gravatar Wanneer u de standaardafbeelding wilt vervangen door uw eigen pasfoto, kunt u zich registreren bij de dienst Gravatar. Hier kunt u één of meerdere emailadressen koppelen aan een afbeelding, waardoor uw pasfoto op deze website (en andere websites welke gebruik maken van de dienst van Gravatar) getoond zal worden.

Aanwezigen

Open een activiteit om de aanwezigheid van andere leden te bekijken.