Galileo Academy

Galileo Academy is een ICT-leerbedrijf. Wij leiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op tot ICT-er op MBO-niveau. De afstand tot de arbeidsmarkt kan diverse oorzaken hebben, bijvoorbeeld een lichamelijke of visuele beperking of autisme. Het ontwikkelen van het talent van onze mensen is voor ons leidend en de doelstelling is om onze mensen minimaal een startkwalificatie op MBO-3 niveau te laten behalen.

Galileo Academy is ook een commercieel bedrijf. Onze dienstverlening bestaat uit onder meer het ontwikkelen, testen en beheren van applicaties en websites en consultancy, waaronder cybersecurity en het implementeren van de nieuwe privacy-wetgeving (AVG). Door het uitvoeren van deze werkzaamheden kunnen wij onze mensen het vak leren en kunnen onze klanten interne ICT-capaciteit op complexe vraagstukken inzetten. En daarbij levert u een bijdrage aan de Participatiewet door ons in te zetten op uw ICT.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:

Dennis Nohar ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-31942630 )
Paul van der Plasse ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-53263722 )
Robin Bassie ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-50684776 )

Powered by

Login voor ENC leden