Aanmeldformulier Golfdag Vrienden van het IJsselland - ENC flight

Dit evenement vindt plaats op Donderdag 30 september - 12:00 uur bij 's-Gravenweg 311, 2905 LB | 's-Gravenweg 311, 2905 LB Capelle aan den IJssel, Nederland.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
U dient akkoord te gaan met de voorwaarden

Pasfoto bij deelname?

gravatarWanneer u de standaardafbeelding wilt vervangen door uw eigen pasfoto, kunt u zich registreren bij de gratis dienst Gravatar. Hier kunt u één of meerdere e-mailadressen koppelen aan een afbeelding, waardoor uw pasfoto op deze website (en andere websites welke gebruik maken van de dienst van Gravatar) getoond zal worden.

Business Borrel Capelle

Met uitzondering van de vakantieperiode, wordt er iedere eerste dinsdag van de maand - in samenwerking met de gemeente Capelle aan den IJssel - de Business Borrel Capelle (BBC) voor de leden en introducés van het ENC georganiseerd. De borrel heeft een informeel, ontspannen karakter met geregeld een educatieve Masterclass voorafgaand.

Overige activiteiten

Verder staan er regelmatig overige activiteiten op het programma, zoals bedrijfsbezoeken: leden van de businessclub fungeren als gastheer en geven de andere leden een kijkje achter de schermen.

Powered by

Login voor ENC leden