Capelsebanenbeurs

Van 04 september 2017 10:00 tot 04 september 2017 15:00
Categorieën: Bijeenkomst
Hits: 325

Met veel plezier willen wij u uitnodigen voor de Capelsebanenbeurs, georganiseerd om bedrijven in Capelle aan den IJssel in de spotlight te zetten, netwerken en toekomstige werknemers te ontmoeten.

Programma:

10:00 uur Opening door wethouder Eric Faassen, Portefeuillehouder Sociale Zaken, Werkgelegenheid, Economie en Decentralisaties.

Aansluitend workshop/presentatie Cor de Kwant over Leiderschap.

11:00 uur Welkom werkzoekenden.

15:00 uur Afsluiting.

Introductieprijs € 150,- een hapje en drankje inbegrepen.
Op de website www.capelsebanenbeurs.nl  is meer informatie te vinden.

Wij horen graag van u of u interesse heeft in deelname van deze beurs. Op de website: www.capelsebanenbeurs.nl/werkgevers  kunt u zich inschrijven via het inschrijfformulier.

Heeft u nog vragen: info@capelsebanenbeurs.nl
Wij zien u graag op 4 september.

Met vriendelijke groet,

Carla Schlappi en Karin Blommers.
Initiatiefnemers Capelsebanenbeurs


Business Borrel Capelle

Met uitzondering van de vakantieperiode, wordt er iedere eerste dinsdag van de maand in samenwerking met de gemeente de Business Borrel Capelle (BBC) voor de leden en introducés van het ENC georganiseerd. De borrel heeft een informeel, ontspannen karakter met geregeld een educatieve Masterclass voorafgaand. 

Overige activiteiten

Verder staan er regelmatig overige activiteiten op het programma, zoals bedrijfsbezoeken: leden van de businessclub fungeren als gastheer en geven de andere leden een kijkje achter de schermen.

Pasfoto bij deelname?

gravatar Wanneer u de standaardafbeelding wilt vervangen door uw eigen pasfoto, kunt u zich registreren bij de dienst Gravatar. Hier kunt u één of meerdere emailadressen koppelen aan een afbeelding, waardoor uw pasfoto op deze website (en andere websites welke gebruik maken van de dienst van Gravatar) getoond zal worden.

Aanwezigen

Open een activiteit om de aanwezigheid van andere leden te bekijken.