Mosselen aan de Maas

Van Woensdag 22 september 2021 - 10:00 tot Woensdag 22 september 2021
Geplaatst door YourSite
Categorieën: Bijeenkomst
Gezien: 906

Mosselen aan de Maas 2021 is alles in één. Het netwerkevenement zal op professionele wijze worden georganiseerd en volledig in het teken staan van het uitbreiden van uw zakelijke contacten. De vakbeurs is een dynamisch middelpunt waar netwerken, entertainment, culinaire gerechten en het delen van kennis samenkomen in een tentenpaviljoen van 3400 m² op de kade van het nostalgische cruiseschip ss Rotterdam. Dit is zakendoen op een leuke culinaire en ontspannen manier!

Update 12-08-2021: Gemeente Rotterdam heeft vanwege de Corona-maatregelen besloten geen vergunning voor dit evenement af te geven. Helaas gaat Mosselen aan de Maas dit jaar niet door.


Pasfoto bij deelname?

gravatarWanneer u de standaardafbeelding wilt vervangen door uw eigen pasfoto, kunt u zich registreren bij de gratis dienst Gravatar. Hier kunt u één of meerdere e-mailadressen koppelen aan een afbeelding, waardoor uw pasfoto op deze website (en andere websites welke gebruik maken van de dienst van Gravatar) getoond zal worden.

Business Borrel Capelle

Met uitzondering van de vakantieperiode, wordt er iedere eerste dinsdag van de maand - in samenwerking met de gemeente Capelle aan den IJssel - de Business Borrel Capelle (BBC) voor de leden en introducés van het ENC georganiseerd. De borrel heeft een informeel, ontspannen karakter met geregeld een educatieve Masterclass voorafgaand.

Overige activiteiten

Verder staan er regelmatig overige activiteiten op het programma, zoals bedrijfsbezoeken: leden van de businessclub fungeren als gastheer en geven de andere leden een kijkje achter de schermen.

Powered by

Login voor ENC leden