King Connect

Van 20 april 09:30 tot 20 april 18:15
Categorieën: Evenementen
Hits: 106

Laat je inspireren tijdens King Connect

King Connect is hét netwerkevenement van King Business Software in Rotterdam Ahoy. De dagopening wordt verzorgd door Leen Zevenbergen. Met zijn presentatie over ‘duurzaam netwerken’ weet hij je direct te interesseren. Zijn energieke manier van vertellen zorgt ervoor dat je geboeid blijft.

king connect

Na de dagopening staat de (gratis) lunch klaar. Zo kun je een goede bodem leggen voor het middagprogramma, waarin verschillende sessies worden georganiseerd. Wil jij ook weten hoe je eenvoudig bij leads aan tafel komt, hoe je video content inzet voor jouw bedrijf of hoe jij drie keer sneller kunt leren? Dan mag je deze sessies niet missen. Je leest alles over onze sprekers en hun sessies op www.kingconnect.nl.

Daarnaast vinden er interessante ronde tafel gesprekken plaats met onderwerpen als productontwikkeling King, security, commerciële teksten & SEO en een geheim onderwerp. De hele dag door is er een informatiemarkt met stands van King-partners.

Natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning. In de grote zaal vindt ’s middags een sportieve activiteit plaats en op de informatiemarkt kun je een profielfoto laten maken en connecten met andere ondernemers via een app.

Meld je nu aan op www.kingconnect.nl


Business Borrel Capelle

Met uitzondering van de vakantieperiode, wordt er iedere eerste dinsdag van de maand in samenwerking met de gemeente de Business Borrel Capelle (BBC) voor de leden en introducés van het ENC georganiseerd. De borrel heeft een informeel, ontspannen karakter met geregeld een educatieve Masterclass voorafgaand. 

Overige activiteiten

Verder staan er regelmatig overige activiteiten op het programma, zoals bedrijfsbezoeken: leden van de businessclub fungeren als gastheer en geven de andere leden een kijkje achter de schermen.

Pasfoto bij deelname?

gravatar Wanneer u de standaardafbeelding wilt vervangen door uw eigen pasfoto, kunt u zich registreren bij de dienst Gravatar. Hier kunt u één of meerdere emailadressen koppelen aan een afbeelding, waardoor uw pasfoto op deze website (en andere websites welke gebruik maken van de dienst van Gravatar) getoond zal worden.

Aanwezigen

Open een activiteit om de aanwezigheid van andere leden te bekijken.