Golfdag Vrienden van het IJsselland - ENC flight

Van Donderdag 30 september 2021 - 12:00 tot Donderdag 30 september 2021 - 17:00
Geplaatst door YourSite
Categorieën: Evenementen
Gezien: 382

De Stichting Vrienden van het IJsselland Ziekenhuis zijn mensen, bedrijven en organisaties die financieel bijdragen aan projecten die het verblijf in het ziekenhuis of de nazorg na een ingrijpende ziekte draaglijker maken.

Om deze doelstellingen te verwezenlijken organiseren de Vrienden evenementen en andere funding acties zowel binnen als buiten het ziekenhuis.

Op donderdag 30 september 2021 organiseren wij twee evenementen!
Een Golf Wedstrijd en een Golf Clinic.


Met de opbrengst van deze dag schaffen wij een Coldcap aan ter waarde van 20.000 euro. Een coldcap is een hoofdhuidkoeling bij chemotherapie waardoor er aanmerkelijk minder haaruitval ontstaat.

ENC Flight

Ook het ENC doet mee aan deze Golfdag met een flight. Heeft u interesse om als ENC lid deel te nemen meld u dan aan. De kosten van deze flight komen voor rekening van het ENC.

Vanaf 12.00 uur ontvangen wij u voor een lunch, waarna u om 13.00 uur de baan op gaat.
Deelname ENC flight (4 pers.)

Golfclub Capelle vindt u aan de 's-Gravenweg 311, 2905 LB Capelle aan den IJssel.


Deelnemers

  • Gravatar Henk Goudberg (graag als deelnemer ENC flight)
  • Gravatar Victor Toxopeus

Pasfoto bij deelname?

gravatarWanneer u de standaardafbeelding wilt vervangen door uw eigen pasfoto, kunt u zich registreren bij de gratis dienst Gravatar. Hier kunt u één of meerdere e-mailadressen koppelen aan een afbeelding, waardoor uw pasfoto op deze website (en andere websites welke gebruik maken van de dienst van Gravatar) getoond zal worden.

Business Borrel Capelle

Met uitzondering van de vakantieperiode, wordt er iedere eerste dinsdag van de maand - in samenwerking met de gemeente Capelle aan den IJssel - de Business Borrel Capelle (BBC) voor de leden en introducés van het ENC georganiseerd. De borrel heeft een informeel, ontspannen karakter met geregeld een educatieve Masterclass voorafgaand.

Overige activiteiten

Verder staan er regelmatig overige activiteiten op het programma, zoals bedrijfsbezoeken: leden van de businessclub fungeren als gastheer en geven de andere leden een kijkje achter de schermen.

Powered by

Login voor ENC leden