Voedselbank geeft u dank

Van 14 mei 16:30 tot 14 mei 20:00
Geplaatst door YourSite
Categorieën: Bijeenkomst
Hits: 105

U ziet het goed. Oranje zit in ons logo naast de Capelse vissen, een hart en een vork. “Hart voor mensen, oog voor voedsel” is ons motto. Zonder u en uw steun had de Voedselbank Capelle aan den IJssel niet kunnen functioneren. Daarom tijd voor een feestje net na Koningsdag en Bevrijdingsdag, met ‘koninklijke dank’.

De Voedselbank heeft een bijzondere plaats als lokaal en maatschappelijk initiatief in Capelle. Zo zijn er veel partijen die direct of indirect een bijdrage leveren aan de activiteiten van de Voedselbank. Daar willen we u voor bedanken! U als ondernemer, Businessclub lid, bedrijf of relatie wordt van harte uitgenodigd op maandag 14 mei om 16:30 uur. Naast een borrel is er ook een buffet.

Deze bijeenkomst vindt plaats in het distributiecentrum van de Voedselbank te Capelle aan den IJssel, in de loods aan de Capelseweg 34-36.

Programma
Wij ontvangen u graag vanaf 16:30 uur. Het programma is als volgt:
16:30 - 17:00 uur: Inloop en ontvangst
17:00 - 17:15 uur: Welkomstwoord door Gert Abma, voorzitter Voedselbank Capelle
17:15 - 20:00 uur: Buffet met diverse verassingselementen

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden.

Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail. Aanmelden kan tot 3 mei en is verplicht. Mocht u zich niet via de link kunnen aanmelden: mail uw aanmelding naar: info@voedselbankcapelle.nl 
Zakelijk partners zijn natuurlijk welkom!

Wij verheugen ons op uw komst.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Voedselbank Capelle


Business Borrel Capelle

Met uitzondering van de vakantieperiode, wordt er iedere eerste dinsdag van de maand in samenwerking met de gemeente de Business Borrel Capelle (BBC) voor de leden en introducés van het ENC georganiseerd. De borrel heeft een informeel, ontspannen karakter met geregeld een educatieve Masterclass voorafgaand. 

Overige activiteiten

Verder staan er regelmatig overige activiteiten op het programma, zoals bedrijfsbezoeken: leden van de businessclub fungeren als gastheer en geven de andere leden een kijkje achter de schermen.

Pasfoto bij deelname?

gravatar Wanneer u de standaardafbeelding wilt vervangen door uw eigen pasfoto, kunt u zich registreren bij de dienst Gravatar. Hier kunt u één of meerdere emailadressen koppelen aan een afbeelding, waardoor uw pasfoto op deze website (en andere websites welke gebruik maken van de dienst van Gravatar) getoond zal worden.

Aanwezigen

Open een activiteit om de aanwezigheid van andere leden te bekijken.