Nice to meet you - Netwerkborrel

Van 05 juli 2018 13:30 tot 05 juli 2018 16:00
Categorieën: Evenementen
Hits: 377

Maatschappelijk verantwoord ondernemen én een netwerkborrel gaan hand in hand

artikel ENC Netwerk Event damesIn februari dit jaar stonden Manouk van der Arend en Marit Oostendorp, twee bevlogen onderneemsters en initiatiefneemsters van stichting ‘Nice to meet you’, bij ons op de zeepkist. Zij vertelden ons over hun stichting en het project dat zij - in samenwerking met de Rabobank en Gemeente Rotterdam - in gang gezet hebben met als doel: werkzoekenden in een betaalde baan laten instromen bij lokale bedrijven.

Het beroep dat zij deden op de leden van het ENC: Heb jij een vacature? Laat het de dames weten, want zij bemiddelen graag (kosteloos) een lokale werkzoekende op jouw vacature. Dit kan overigens tot en met juli 2018 door te bellen met Manouk via telefoonnummer 06-24146209.

“Het is zonde dat er zoveel werkzoekenden zijn in een buurt waar ook zoveel vacatures openstaan. Wat zou het mooi zijn wanneer lokale bedrijven in staat zijn hun steentje bij te dragen om dit werkloosheidscijfer te laten dalen” aldus de dames van Nice to meet you.

Inmiddels is er in de afgelopen maanden veel gebeurd. Er zijn middels dit project werkzoekenden aan een nieuwe baan geholpen en ook binnen het ENC is er betrokkenheid voor dit maatschappelijke project. Zo is ons lid, ondernemer Dominique de Vries, geholpen aan een enthousiaste nieuwe medewerker die binnen zijn bouwbedrijf DSPPM B.V. aan de slag gegaan is. ENC-lid Willem Groenendijk, rayondirecteur van de Rabobank, heeft één van de vijf trainingen verzorgd voor Stichting Nice to meet you met het onderwerp ‘aan de slag als ZZP’er’.

Netwerkborrel 5 juli
Meld je aan voor dit evenement op 5 juli! Die middag organiseert ENC, in samenwerking met ‘Nice to meet you’, een Netwerk Event van 13:30 tot 16:00 uur in het Huis van de Wijk te Zevenkamp (Ambachtsplein 141).
Naast een gezellige borrel word je in contact gebracht met lokale werkzoekenden. Je bent van harte welkom. Aan deze borrel zijn geen kosten verbonden.


Gaan

  • Gravatar Jippe Douma
  • Gravatar Edwin Tolner
  • Gravatar Richard van den Berg

Business Borrel Capelle

Met uitzondering van de vakantieperiode, wordt er iedere eerste dinsdag van de maand in samenwerking met de gemeente de Business Borrel Capelle (BBC) voor de leden en introducés van het ENC georganiseerd. De borrel heeft een informeel, ontspannen karakter met geregeld een educatieve Masterclass voorafgaand. 

Overige activiteiten

Verder staan er regelmatig overige activiteiten op het programma, zoals bedrijfsbezoeken: leden van de businessclub fungeren als gastheer en geven de andere leden een kijkje achter de schermen.

Pasfoto bij deelname?

gravatar Wanneer u de standaardafbeelding wilt vervangen door uw eigen pasfoto, kunt u zich registreren bij de dienst Gravatar. Hier kunt u één of meerdere emailadressen koppelen aan een afbeelding, waardoor uw pasfoto op deze website (en andere websites welke gebruik maken van de dienst van Gravatar) getoond zal worden.

Aanwezigen

Open een activiteit om de aanwezigheid van andere leden te bekijken.