Golfdag Vrienden van het IJsselland

Van Donderdag 30 juni - 12:00 tot Donderdag 30 juni - 18:30
Geplaatst door YourSite
Categorieën: Evenementen
Gezien: 136

Op donderdag 30 juni 2022 organiseert de Stichting Vrienden van het IJsselland Ziekenhuis de tweede Vrienden van het IJsselland ziekenhuis Golfdag. 

Wie wordt de winnaar en volgt NRS Security op als wisselbokaalhouder?

Kom ook en doe mee!

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Gert Abma Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Wilma Timmermans Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging van deelname.

Hartelijk dank namens het bestuur,

Dick van Sluis
voorzitter stichting Vrienden IJsselland Ziekenhuis


Golfdag voor de Kinderafdeling!

Met de opbrengst van deze dag schaffen wij enkele interactieve Aquaria aan voor de SEH, Poliklinieken en kinderafdeling van het ziekenhuis.

De Aquaria geven de patiëntjes afleiding, nemen de spanning weg en zorgen ervoor dat ze rustiger de behandelkamers ingaan. Tijdens het wachten kunnen de patiëntjes (en begeleiders) een mooie 2D tekening maken die binnen 3 seconden in een 3D bewegende vis in het Aquarium wordt weergegeven.

Wedstrijd

Vanaf 12.00 uur ontvangen wij u voor een lunch, waarna u om 13.00 uur de baan op gaat.

Deelname per flight (4 pers.) € 800,--.

ENC Flight

Ook het ENC doet mee aan deze Golfdag met een flight. Heeft u interesse om als ENC lid deel te nemen meld u dan aan. De kosten van deze flight komen voor rekening van het ENC.

Golfclub Capelle vindt u aan de 's-Gravenweg 311, 2905 LB Capelle aan den IJssel.

Vanaf 17.00 uur is er een drankje en een hapje. Om 18.30 uur is het afsluitende diner met prijsuitreiking.


Pasfoto bij deelname?

gravatarWanneer u de standaardafbeelding wilt vervangen door uw eigen pasfoto, kunt u zich registreren bij de gratis dienst Gravatar. Hier kunt u één of meerdere e-mailadressen koppelen aan een afbeelding, waardoor uw pasfoto op deze website (en andere websites welke gebruik maken van de dienst van Gravatar) getoond zal worden.

Business Borrel Capelle

Met uitzondering van de vakantieperiode, wordt er iedere eerste dinsdag van de maand - in samenwerking met de gemeente Capelle aan den IJssel - de Business Borrel Capelle (BBC) voor de leden en introducés van het ENC georganiseerd. De borrel heeft een informeel, ontspannen karakter met geregeld een educatieve Masterclass voorafgaand.

Overige activiteiten

Verder staan er regelmatig overige activiteiten op het programma, zoals bedrijfsbezoeken: leden van de businessclub fungeren als gastheer en geven de andere leden een kijkje achter de schermen.

Powered by

Login voor ENC leden