Bedrijfsbezoek Irado - Hoe krijg je je bedrijf afvalvrij en wat levert dat op?

Van Dinsdag 31 mei - 12:00 tot Dinsdag 31 mei - 14:00
Bij Irado
Geplaatst door YourSite
Categorieën: Bedrijfsbezoek
Gezien: 126

Ons lid Dennis Rook van Irado ontvangt ons graag op dinsdag 31 mei voor een lunch, presentatie en een rondleiding bij Irado in Schiedam.
Er is plaats voor max 20 personen, dus meld je snel aan want vol = vol!

Het thema van deze presentatie is “hoe krijg je je bedrijf afvalvrij en wat levert dat op?” Deze presentatie is in handen van Dennis, uiteraard krijgen wij ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen en behoort een discussie tot de mogelijkheden. Na de presentatie volgt een rondleiding door dit boeiende bedrijf, de trigger van de rondleiding is, “transitie naar een circulaire economie!”

Kort iets over Irado ook in relatie tot Capelle:
Sinds 2018 is de gemeente Capelle aan den IJssel partner en aandeelhouder van Irado.  Samen zorgen voor een fijn leven in de stad, daar werken wij dagelijks hard aan. Zo duurzaam mogelijk, betrokken en met vakmanschap. We zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Als de leefomgeving schoon is en het afval netjes en zo duurzaam mogelijk wordt ingezameld. Zodat de stad en buurt voor iedereen een fijne plek is. Samen met onze opdrachtgevers, de gemeenten Schiedam, Vlaardingen en Capelle aan den IJssel, streven we naar een duurzame samenleving. Op het gebied van afvalscheiding en -reductie levert Irado, als specialist op het gebied van afvalbeheer waar mogelijk een bijdrage. Voor ondernemers betekent dit dat we ons inzetten voor afvrij werken en circulaire industrieterreinen. Lees verder op: https://www.irado.nl/over-irado 


Deelnemers

 • Gravatar Michel Uijlenbroek
 • Gravatar Ilona Dierijck
 • Gravatar Robin Veldhuis
 • Gravatar Tanja van Veen
 • Gravatar Wibo Bourguignon
 • Gravatar Jacques Koekkoek
 • Gravatar Rob B. Tol
 • Gravatar Sylvia van de Graaf
 • Gravatar jan-cees hordijk
 • Gravatar Steven Ramselaar
 • Gravatar Peter Meulendijk

Pasfoto bij deelname?

gravatarWanneer u de standaardafbeelding wilt vervangen door uw eigen pasfoto, kunt u zich registreren bij de gratis dienst Gravatar. Hier kunt u één of meerdere e-mailadressen koppelen aan een afbeelding, waardoor uw pasfoto op deze website (en andere websites welke gebruik maken van de dienst van Gravatar) getoond zal worden.

Business Borrel Capelle

Met uitzondering van de vakantieperiode, wordt er iedere eerste dinsdag van de maand - in samenwerking met de gemeente Capelle aan den IJssel - de Business Borrel Capelle (BBC) voor de leden en introducés van het ENC georganiseerd. De borrel heeft een informeel, ontspannen karakter met geregeld een educatieve Masterclass voorafgaand.

Overige activiteiten

Verder staan er regelmatig overige activiteiten op het programma, zoals bedrijfsbezoeken: leden van de businessclub fungeren als gastheer en geven de andere leden een kijkje achter de schermen.

Powered by

Login voor ENC leden