Lunchbijeenkomst - Cybersecurity actueler dan ooit

Van Woensdag 18 mei - 12:00 tot Woensdag 18 mei - 18:00
Geplaatst door YourSite
Categorieën: Lunchbijeenkomst
Gezien: 156

Cybersecurity actueler dan ooit. Ook voor uw organisatie. Waar begint uw verantwoordelijkheid wanneer u gehackt wordt?  

Door de oorlog in Oekraïne zijn we ons nog meer bewust van de gevaren van Cyberaanvallen. Russische hackers breken in op systemen waarbij de infrastructuur van een land wordt platgelegd. Gezondheidszorg wordt geblokkeerd of is niet meer mogelijk. Maar ook in ons eigen land lopen we gevaar, bijvoorbeeld door het platleggen van de haven in Rotterdam. Maar ook binnen uw eigen organisatie is alert handelen een must. Niet alleen uw bedrijf kan worden platgelegd vaak maakt u deel uit van een keten van bedrijven en kunnen zij via uw bedrijf worden aangevallen.

Welke verantwoordelijkheden heeft u in dat geval en wat kunt u doen om hier waakzaam op te zijn en aanvallen te voorkomen. Jan Los gaat met u de diepte in aan de hand van voorbeelden en oplossingen. Tot slot nemen we kijkje op het darkweb waar van alles te vinden is dat het daglicht niet kan verdragen.

Doet u ook weer mee, meld u dan nu aan en discussieer mee tijdens de ENC-lunchbijeenkomst.

Inleider en moderator

Jan Los

Dat er veel cyber-dreigingen zijn waar iedereen aan bloot staat weten we eigenlijk allemaal wel. Jan Los vertelt bijzonder boeiend en gepassioneerd over zijn vak, over de huidige dreigingen, hoe deze er concreet uitzien en wat voor maatregelen je zou moeten nemen om dit te voorkomen. Aan de hand van tal van voorbeelden, krijgen we een aantal treffende en aansprekende gevallen te zien, allen zeer actueel.

Tijdschema woensdag 18 mei:

Ontvangst: 11:30 uur
Inleiding: 12:00 uur
Start presentatie en discussie: 12:10 uur
Samenvatting: 13:50 uur
Afronding: 14:00 uur

Wat moet u doen

Zich aanmelden en vooral met enthousiasme uw inbreng aan de bijeenkomst leveren. Omdat we een beperkt aantal deelnemers willen ontvangen om een waardevolle bijeenkomst te kunnen garanderen is aanmelden voorwaarden. U ontvangt een bevestiging van uw deelname.

 


Deelnemers

 • Gravatar Tanja van Veen
 • Gravatar Meulendijk
 • Gravatar Emiel Lops
 • Gravatar Roger Elfert
 • Gravatar Alex Piet
 • Gravatar Erik Hommel
 • Gravatar Marco Hendriks
 • Gravatar jacques koekkoek
 • Gravatar Jaap kroes
 • Gravatar Frans van der Schaft
 • Gravatar Aart Bloemheuvel
 • Gravatar Jan Los

Pasfoto bij deelname?

gravatarWanneer u de standaardafbeelding wilt vervangen door uw eigen pasfoto, kunt u zich registreren bij de gratis dienst Gravatar. Hier kunt u één of meerdere e-mailadressen koppelen aan een afbeelding, waardoor uw pasfoto op deze website (en andere websites welke gebruik maken van de dienst van Gravatar) getoond zal worden.

Business Borrel Capelle

Met uitzondering van de vakantieperiode, wordt er iedere eerste dinsdag van de maand - in samenwerking met de gemeente Capelle aan den IJssel - de Business Borrel Capelle (BBC) voor de leden en introducés van het ENC georganiseerd. De borrel heeft een informeel, ontspannen karakter met geregeld een educatieve Masterclass voorafgaand.

Overige activiteiten

Verder staan er regelmatig overige activiteiten op het programma, zoals bedrijfsbezoeken: leden van de businessclub fungeren als gastheer en geven de andere leden een kijkje achter de schermen.

Powered by

Login voor ENC leden