Mosselen aan de Maas 2022

Van Donderdag 25 augustus - 14:00 tot Donderdag 25 augustus - 22:00
Geplaatst door YourSite
Categorieën: Evenementen
Gezien: 113

Op woensdag 24 en donderdag 25 augustus as wordt het netwerkevent Mosselen aan de Maas weer georganiseerd op de kade voor het SS Rotterdam. Voor de 8e keer wordt dit tweedaagse B2B event georganiseerd en dit jaar weer in aanwezigheid van een “ENC / gemeente Capelle ondernemersplein”. In samenwerking met en ondersteund door de gemeente Capelle aan den IJssel zal het ENC aanwezig zijn om zich te presenteren aan de vele bezoekers die worden verwacht (vorige editie ruim 5000).

Ook u kunt als ENC-lid, ondernemer in (de regio) Capelle aan den IJssel zich tijdens deze twee dagen presenteren. Er is op het ondernemersplein ruimte voor max. 15 ondernemers. Het is een prachtige gelegenheid om u te presenteren, niet alleen aan de bezoekers maar ook aan uw relaties die u kunt uitnodigen om gratis aanwezig te zijn.

Heeft u interesse om deel te nemen meldt u dan aan via deze LINK. Een aantal ENC leden is u al voor gegaan. Neem hier een voorbeeld aan en laten we met elkaar er een prachtig event van maken.


Evenementen herhalingen

Pasfoto bij deelname?

gravatarWanneer u de standaardafbeelding wilt vervangen door uw eigen pasfoto, kunt u zich registreren bij de gratis dienst Gravatar. Hier kunt u één of meerdere e-mailadressen koppelen aan een afbeelding, waardoor uw pasfoto op deze website (en andere websites welke gebruik maken van de dienst van Gravatar) getoond zal worden.

Business Borrel Capelle

Met uitzondering van de vakantieperiode, wordt er iedere eerste dinsdag van de maand - in samenwerking met de gemeente Capelle aan den IJssel - de Business Borrel Capelle (BBC) voor de leden en introducés van het ENC georganiseerd. De borrel heeft een informeel, ontspannen karakter met geregeld een educatieve Masterclass voorafgaand.

Overige activiteiten

Verder staan er regelmatig overige activiteiten op het programma, zoals bedrijfsbezoeken: leden van de businessclub fungeren als gastheer en geven de andere leden een kijkje achter de schermen.

Powered by

Login voor ENC leden