Bedrijfsbezoek Four Elements Hotel Amsterdam

Van Dinsdag 15 november - 14:00 tot Dinsdag 15 november - 20:00
Geplaatst door YourSite
Categorieën: Bedrijfsbezoek
Gezien: 177

Op dinsdag 15 november 2022 brengen we een bezoek aan onze vrienden in Amsterdam. We gaan per touringcar naar de hoofdstad, waar wij  een buitengewoon bijzonder programma hebben samengesteld. We zijn te gast bij ons lid Tanja van Veen en brengen een bezoek aan een zeer prestigieus project van de Gemeente Amsterdam, “IJboulevard”. De bouw hiervan wordt door ons lid Wilco Koldenhof volledig gevolgd met een camerateam over een periode van 2 jaar.

4 ELEMENTS
Onder leiding van Tanja bezoeken we hét Ecologische Hotel van Amsterdam, 4 ELEMENTS. Een schilderachtig gebouw van 10 verdiepingen met uitzicht op de serene horizon van het IJmeer.
Het hotel is volledig 'Powered by Nature', op een unieke locatie in de moderne wijk IJburg.

We worden gastvrij ontvangen, krijgen een rondleiding en uiteraard de nodige hapjes en drankjes.

Project IJboulevard met presentatie door Projectmanager Cor van Vliet

Een uitzonderlijk waterbouwkundig project uitgevoerd door aannemer Van Hattum en Blankevoort. Aan de IJzijde van station Amsterdam CS wordt IJboulevard gebouwd. (oplevering november) In het IJ komt onder het water een fietsenstalling met plek voor 4000 fietsen. Bovenop de stalling komt een prachtig gebied van 6000 vierkante meter om te wandelen langs het IJ: de IJboulevard. Ook bij de bouw van dit project speelt duurzaamheid een grote rol. Exclusief voor de leden van hert ENC is projectmanager Cor van Vliet (Van Hattum en Blankevoort) bereid om een rondleiding en presentatie te geven.

Beelden invaaroperatie 3 elementen fietsenstalling: https://youtu.be/kiUCW2OosU0 

Het zal u uiteraard aan niets ontbreken tijdens deze activiteiten, schrijf u in voor deze bijzondere dag en let op,  vol is vol!

Het programma ziet er op dit moment als volgt uit: (tijden onder voorbehoud)

14:00u vertrek Capelle aan den IJssel per touringcar

15:30u Rondleiding presentatie IJboulevard

17:30u aankomst 4 Elements

17:30 – 19:30u rondleiding, presentatie, diner

20:00u vertrek naar Capelle aan den IJssel


Deelnemers

 • Gravatar Jan Los
 • Gravatar Ilona Dierijck
 • Gravatar Michel Uijlenbroek
 • Gravatar Wilco Koldenhof
 • Gravatar Sylvia van de Graaf
 • Gravatar S. van Delft
 • Gravatar Ron Breda
 • Gravatar Gert Abma
 • Gravatar AKIS KAMPADELLIS
 • Gravatar Bert van Seters
 • Gravatar Robin Veldhuis

Pasfoto bij deelname?

gravatarWanneer u de standaardafbeelding wilt vervangen door uw eigen pasfoto, kunt u zich registreren bij de gratis dienst Gravatar. Hier kunt u één of meerdere e-mailadressen koppelen aan een afbeelding, waardoor uw pasfoto op deze website (en andere websites welke gebruik maken van de dienst van Gravatar) getoond zal worden.

Business Borrel Capelle

Met uitzondering van de vakantieperiode, wordt er iedere eerste dinsdag van de maand - in samenwerking met de gemeente Capelle aan den IJssel - de Business Borrel Capelle (BBC) voor de leden en introducés van het ENC georganiseerd. De borrel heeft een informeel, ontspannen karakter met geregeld een educatieve Masterclass voorafgaand.

Overige activiteiten

Verder staan er regelmatig overige activiteiten op het programma, zoals bedrijfsbezoeken: leden van de businessclub fungeren als gastheer en geven de andere leden een kijkje achter de schermen.

Powered by

Login voor ENC leden