Feestelijke kick-off GBC Fascinatio

Van Donderdag 08 september - 15:00 tot Donderdag 08 september - 17:30
Bij Van Dorp
Geplaatst door YourSite
Categorieën: Bijeenkomst
Gezien: 60

Beste bestuursleden en leden van het ENC,

Mede namens het bestuur van GBC Fascinatio nodigen wij jullie graag uit om op 8 september aanwezig te zijn bij de feestelijke Kick- off van Green Business Club (GBC) Fascinatio.  

Het belooft een mooie bijeenkomst te worden met o.a. inspirerende sprekers, een presentatie van de beoogde duurzaamheidsprojecten in het gebied Fascinatio, interessante ontmoetingen en lekkere hapjes en drankjes. 
Uiteraard stellen wij ook het bestuur en onze Founding Partners aan u voor.  

Het programma is nog volop in ontwikkeling maar noteer alvast in jullie agenda's: 

Datum              : donderdag 8 september 2022 
Tijd                    : van 15.00 uur tot 17.30 uur  
Locatie             : Van Dorp,  Fascinatio Boulevard 602, 2909 VA Capelle 
Programma    : onder constructie. 

Interessant voor een collega binnen jouw bedrijf? Stuur de uitnodiging gerust door. 

AANMELDEN voor de Kick-off kan eenvoudig cia Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

De komende maanden zijn wij nog druk in gesprek met diverse stakeholders in het gebied Fascinatio. Wil je ook participeren of direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact op met Carola Kalishoek (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 -  215 135 28). 

Wij hopen jullie op 8 september te mogen verwelkomen! 

Met vriendelijke groet,  

Carola Kalishoek 

Kwartiermaker/programmamanager


Pasfoto bij deelname?

gravatarWanneer u de standaardafbeelding wilt vervangen door uw eigen pasfoto, kunt u zich registreren bij de gratis dienst Gravatar. Hier kunt u één of meerdere e-mailadressen koppelen aan een afbeelding, waardoor uw pasfoto op deze website (en andere websites welke gebruik maken van de dienst van Gravatar) getoond zal worden.

Business Borrel Capelle

Met uitzondering van de vakantieperiode, wordt er iedere eerste dinsdag van de maand - in samenwerking met de gemeente Capelle aan den IJssel - de Business Borrel Capelle (BBC) voor de leden en introducés van het ENC georganiseerd. De borrel heeft een informeel, ontspannen karakter met geregeld een educatieve Masterclass voorafgaand.

Overige activiteiten

Verder staan er regelmatig overige activiteiten op het programma, zoals bedrijfsbezoeken: leden van de businessclub fungeren als gastheer en geven de andere leden een kijkje achter de schermen.

Powered by

Login voor ENC leden