Stakeholdersbijeenkomst ‘Innovatie in de zorg’

Beginnend op Vrijdag 30 september - 17:00
Geplaatst door YourSite
Categorieën: Bijeenkomst
Gezien: 78

Op 30 september aanstaande staan we samen met u graag stil bij de viering van het 30-jarig jubileum en de ‘opening’ van ons gerenoveerde IJsselland Ziekenhuis.

In 1991 is het IJsselland Ziekenhuis van start gegaan in Capelle aan den IJssel. Vanaf 2013 zijn we gestart met de bouw en renovatie. Stap één was de bouw van een nieuw maag-, darm- en levercentrum. Daarna hebben we een complete, high tech intensive care-afdeling ingericht en zijn alle verpleegafdelingen gerenoveerd. Ook hebben we sinds vorig jaar een gloednieuw OK-complex, een vrouw-kind centrum en heeft onze kenmerkende hal een facelift gekregen.

Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op. Viert u dit jubileum met ons mee? De Stichting Vrienden van het IJsselland Ziekenhuis en de Raad van Bestuur nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

U bent welkom vanaf 16:30 uur, via de ingang van het MDL-centrum. Om 17:00 uur start de netwerkbijeenkomst. U volgt vanaf het MDL-centrum route 99 naar het restaurant op de eerste etage. Er staan ook gastheren en –vrouwen voor u klaar om u de weg te wijzen.

 Let op: u kunt niet via de hoofdingang(en) naar binnen.


Pasfoto bij deelname?

gravatarWanneer u de standaardafbeelding wilt vervangen door uw eigen pasfoto, kunt u zich registreren bij de gratis dienst Gravatar. Hier kunt u één of meerdere e-mailadressen koppelen aan een afbeelding, waardoor uw pasfoto op deze website (en andere websites welke gebruik maken van de dienst van Gravatar) getoond zal worden.

Business Borrel Capelle

Met uitzondering van de vakantieperiode, wordt er iedere eerste dinsdag van de maand - in samenwerking met de gemeente Capelle aan den IJssel - de Business Borrel Capelle (BBC) voor de leden en introducés van het ENC georganiseerd. De borrel heeft een informeel, ontspannen karakter met geregeld een educatieve Masterclass voorafgaand.

Overige activiteiten

Verder staan er regelmatig overige activiteiten op het programma, zoals bedrijfsbezoeken: leden van de businessclub fungeren als gastheer en geven de andere leden een kijkje achter de schermen.

Powered by

Login voor ENC leden