Netwerken bij Mooie Boules

Van 11 november 17:00 tot 11 november 20:15
Geplaatst door YourSite
Categorieën: Bijeenkomst
Gezien: 660

Met veel plezier nodigen wij u uit voor onze netwerkbijeenkomst bij Mooie Boules Rotterdam. Eten, boulen, borrelen en netwerken in de allereerste jeu de boules-foodhallen van Nederland. Dit betrekkelijk nieuwe concept schudt in één klap het stoffige imago van het jeu de boules af. Deze bijeenkomst spelen we een informeel toernooi onder het genot van een hapje en drankje om op een ontspannen manier te netwerken met elkaar. Er is beperkt plaats dus meldt u snel aan!
We delen dit (mini) toernooi in op basis van volgorde van aanmelding voor dit evenement.

Programma Woensdag 11 november 2020

17:00 uur  Ontvangst
17:00 - 20:00 uur  Boulen en netwerken
20:15 uur  Einde programma

We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus schrijf snel in. Let op: omdat we bij dit soort evenementen het eten moeten afrekenen op basis van het aantal aangemelde personen, verzoeken wij u vriendelijk bij eventueel afmelden dit te doen uiterlijk 7 dagen voor het evenement. Bij een latere afmelding zien wij ons genoodzaakt deze kosten ad € 45,- in rekening te brengen.

Voor vragen en opmerkingen over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Wilco Koldenhof: 06 54776890 of mailen naar wilco@muac.nl.


Gaan

  • Gravatar Fred Vergeer
  • Gravatar Hans Vogelaar
  • Gravatar Jaap Slooff
  • Gravatar Dhr. M.A. Uijlenbroek
  • Gravatar Mevr. I.F. Dierijck
  • Gravatar Yvonne Legerstee

Business Borrel Capelle

Met uitzondering van de vakantieperiode, wordt er iedere eerste dinsdag van de maand in samenwerking met de gemeente de Business Borrel Capelle (BBC) voor de leden en introducés van het ENC georganiseerd. De borrel heeft een informeel, ontspannen karakter met geregeld een educatieve Masterclass voorafgaand. 

Overige activiteiten

Verder staan er regelmatig overige activiteiten op het programma, zoals bedrijfsbezoeken: leden van de businessclub fungeren als gastheer en geven de andere leden een kijkje achter de schermen.

Pasfoto bij deelname?

gravatar Wanneer u de standaardafbeelding wilt vervangen door uw eigen pasfoto, kunt u zich registreren bij de dienst Gravatar. Hier kunt u één of meerdere emailadressen koppelen aan een afbeelding, waardoor uw pasfoto op deze website (en andere websites welke gebruik maken van de dienst van Gravatar) getoond zal worden.

Aanwezigen

Open een activiteit om de aanwezigheid van andere leden te bekijken.