Bedrijfsbezoek Hello Car Wash

Van 27 oktober 18:30 tot 27 oktober 20:30
Geplaatst door YourSite
Categorieën: Bedrijfsbezoek
Gezien: 444

Het kan niemand ontgaan zijn dat er langs De Abram van Rijckevorselweg het afgelopen jaar een bijzonder pand is gebouwd; Hello Car Wash. Op 27 oktober krijgen wij van de eigenaren en bedrijfsleiding een uitgebreide rondleiding in deze hypermoderne wasstraat. Binnenkort meer informatie over het programma.

Tijden zullen zijn tussen ca. 18:30 – 20:30u

Aanmelden verplicht!
En we respecteren natuurlijk de 1,5m regel en elkaar, dus bij verkoudheid of andere Corona verschijnselen blijft u thuis!!


Gaan

  • Gravatar Fred Vergeer
  • Gravatar T Kurtschreutter
  • Gravatar Hans Vogelaar
  • Gravatar Jaap Slooff
  • Gravatar Ada Goverde & Alex Piet

Business Borrel Capelle

Met uitzondering van de vakantieperiode, wordt er iedere eerste dinsdag van de maand in samenwerking met de gemeente de Business Borrel Capelle (BBC) voor de leden en introducés van het ENC georganiseerd. De borrel heeft een informeel, ontspannen karakter met geregeld een educatieve Masterclass voorafgaand. 

Overige activiteiten

Verder staan er regelmatig overige activiteiten op het programma, zoals bedrijfsbezoeken: leden van de businessclub fungeren als gastheer en geven de andere leden een kijkje achter de schermen.

Pasfoto bij deelname?

gravatar Wanneer u de standaardafbeelding wilt vervangen door uw eigen pasfoto, kunt u zich registreren bij de dienst Gravatar. Hier kunt u één of meerdere emailadressen koppelen aan een afbeelding, waardoor uw pasfoto op deze website (en andere websites welke gebruik maken van de dienst van Gravatar) getoond zal worden.

Aanwezigen

Open een activiteit om de aanwezigheid van andere leden te bekijken.