Business Borrel Capelle

Van 03 november 17:00 tot 03 november 19:00
Geplaatst door YourSite
Categorieën: Bijeenkomst
Gezien: 126

De maandelijkse Business Borrel op de vertrouwde locatie. Iedere eerste dinsdag van de maand bent u te gast bij de Gemeente en het ENC in het Isala Theater Café. De heerlijke hapjes worden verzorgd door Glue Catering.

Aanmelden verplicht!
En we respecteren natuurlijk de 1,5m regel en elkaar, dus bij verkoudheid of andere Corona verschijnselen blijft u thuis!!


Gaan

  • Gravatar Fred Vergeer
  • Gravatar Hans Vogelaar
  • Gravatar Jaap Slooff
  • Gravatar Dhr. M.A. Uijlenbroek
  • Gravatar Mevr. I.F. Dierijck

Business Borrel Capelle

Met uitzondering van de vakantieperiode, wordt er iedere eerste dinsdag van de maand in samenwerking met de gemeente de Business Borrel Capelle (BBC) voor de leden en introducés van het ENC georganiseerd. De borrel heeft een informeel, ontspannen karakter met geregeld een educatieve Masterclass voorafgaand. 

Overige activiteiten

Verder staan er regelmatig overige activiteiten op het programma, zoals bedrijfsbezoeken: leden van de businessclub fungeren als gastheer en geven de andere leden een kijkje achter de schermen.

Pasfoto bij deelname?

gravatar Wanneer u de standaardafbeelding wilt vervangen door uw eigen pasfoto, kunt u zich registreren bij de dienst Gravatar. Hier kunt u één of meerdere emailadressen koppelen aan een afbeelding, waardoor uw pasfoto op deze website (en andere websites welke gebruik maken van de dienst van Gravatar) getoond zal worden.

Aanwezigen

Open een activiteit om de aanwezigheid van andere leden te bekijken.