Lunchbijeenkomst: Information Security

Van 22 september 12:00 tot 22 september 14:00
Bij n.n.t.b.
Geplaatst door YourSite
Categorieën: Lunchbijeenkomst
Gezien: 209

SAVE THE DATE!

Lunchbijeenkomst kennissessie onder leiding van ons lid Jan Los over Information security.

Dat er veel cyber-dreigingen zijn waar iedereen aan bloot staat weten we eigenlijk allemaal wel. De laatste tijd zijn er voldoende campagnes geweest die dat duidelijk gemaakt hebben.  Uiteindelijk gaat het wel om uw informatiebeschikbaarheid als ondernemer.

 

Vandaar dat we het deze keer eens anders aanpakken. Waar normaal regelmatig gesproken wordt over de dreigingen gaan we nu eens kijken hoe we met redelijk simpele maatregelen zoveel mogelijk kunnen doen om onze informationsecurity voldoende te laten zijn.

 

Overeenkomsten cybercrime en Covid

Informationsecurity heeft grote overeenkomsten met de huidige situatie met Covid-19. De dreiging is voor het grootste gedeelte onzichtbaar totdat ….. het toeslaat. 

In deze workshop willen we jullie enkele praktische handvatten geven hoe je de informatievoorziening in je bedrijf zo veilig mogelijk maakt.   

 

We zullen daarbij op een aantal momenten de link leggen met Covid. Maar we houden het vooral praktisch. Ondertussen weet iedereen namelijk wel dat er dreigingen zijn.  Uiteraard wordt van u een actieve deelname verwacht voor deze workshop. Hoe deze er uit gaat zien houden we nog even voor ons. Een dataverlies komt tenslotte ook nooit gepland. Of toch wel?

Aanmelden verplicht!
En we respecteren natuurlijk de 1,5m regel en elkaar, dus bij verkoudheid of andere Corona verschijnselen blijft u thuis!!

Business Borrel Capelle

Met uitzondering van de vakantieperiode, wordt er iedere eerste dinsdag van de maand in samenwerking met de gemeente de Business Borrel Capelle (BBC) voor de leden en introducés van het ENC georganiseerd. De borrel heeft een informeel, ontspannen karakter met geregeld een educatieve Masterclass voorafgaand. 

Overige activiteiten

Verder staan er regelmatig overige activiteiten op het programma, zoals bedrijfsbezoeken: leden van de businessclub fungeren als gastheer en geven de andere leden een kijkje achter de schermen.

Pasfoto bij deelname?

gravatar Wanneer u de standaardafbeelding wilt vervangen door uw eigen pasfoto, kunt u zich registreren bij de dienst Gravatar. Hier kunt u één of meerdere emailadressen koppelen aan een afbeelding, waardoor uw pasfoto op deze website (en andere websites welke gebruik maken van de dienst van Gravatar) getoond zal worden.

Aanwezigen

Open een activiteit om de aanwezigheid van andere leden te bekijken.