Lunchbijeenkomst: Corona en ondernemen

Van 27 augustus 12:00 tot 27 augustus 14:00
Geplaatst door YourSite
Categorieën: Lunchbijeenkomst
Gezien: 159

Thema: Ondernemen en Corona

Covid-19 heeft onze wereld op zijn kop gezet. Het virus zorgt voor een wereldwijde recessie en een ongekende economische dip. Het CPB verwacht in 2021 een krimp van minimaal 7 procent en honderdduizenden extra werklozen. Er ontstaan door de gevolgen nieuwe business-modellen, ingrijpende arbeidsmarktontwikkelingen, aanpassingen op de werkvloer, productiewijzen en vormen van dienstverlening. En er zijn veel verliezers, maar komen ook winnaars. Wat betekent dat voor de inrichting van economie en maatschappij? Ons gedrag als producent en consument? Hoe en wie overleeft? En hoe passen ondernemers en bedrijven zich aan? Met sprekende en zichtbare voorbeelden uit de regio.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn:

 • Hoe pak ik de relatie met mijn klanten weer op
 • Hoe financier ik het broodnodige herstel van mijn bedrijfspositie.
 • Op welke leverancier kan ik nog vertrouwen.
 • Waar vind ik het juiste personeel voor mijn productie of dienstverlening.
 • Ga ik weer mensen aannemen of huur ik in.
 • Welke keuzes moet ik maken om toekomstbestendig te zijn.

Frans BeskersGespreksleider Frans Beskers

Met mijn onderneming De Rotterdamse Aanpak geef ik al 28 jaar advies en coach ik ondernemers, organisaties en bedrijven met managementvraagstukken. Ik ben een bruggenbouwer tussen marketing en HR. Ik zeg altijd "Doe wat gedaan moet worden, en laat wat niet effectief is." Ik schakel in mijn werk eenvoudig van CEO naar portier en vice versa, puur menselijk en puur zakelijk dus. Mijn carrière als acteur en theaterproducent vormt de basis voor mijn creativiteit en maakt dat mijn strategische communicatie snel draagvlak vindt.

 

Gastheer/locatie:

Locatie marginWe zijn te gast bij NH-hotels te Capelle aan den IJssel waar Quince Dirks met haar team ons zal verwelkomen.
Op deze locatie zal het de deelnemers weer aan niets ontbreken.

Ontvangst vanaf 11.30 uur
Start van de bijeenkomst 12.00 uur
Einde 14.00 uur

Er is voldoende parkeergelegenheid bij het hotel. Barbizonlaan 2 | 2908 MA Capelle aan den IJssel | T. +31 10 4564455

Wat moet u doen

Zich aanmelden en vooral met enthousiasme uw inbreng aan de discussie leveren. We hebben mede door Corona een beperkt aantal plaatsen en we delen in op basis van aanmelding. Uw deelname is pas zeker wanneer u de bevestiging ontvangt.

Voor vragen en opmerkingen over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Peter Meulendijk: 06 54751462 of mailen naar peter@cenp.eu.


Gaan

 • Gravatar Jan-cees hordijk
 • Gravatar Ferry ten brink
 • Gravatar Peter Meulendijk
 • Gravatar Erik Hommel
 • Gravatar Sylvia van de Graaf

Business Borrel Capelle

Met uitzondering van de vakantieperiode, wordt er iedere eerste dinsdag van de maand in samenwerking met de gemeente de Business Borrel Capelle (BBC) voor de leden en introducés van het ENC georganiseerd. De borrel heeft een informeel, ontspannen karakter met geregeld een educatieve Masterclass voorafgaand. 

Overige activiteiten

Verder staan er regelmatig overige activiteiten op het programma, zoals bedrijfsbezoeken: leden van de businessclub fungeren als gastheer en geven de andere leden een kijkje achter de schermen.

Pasfoto bij deelname?

gravatar Wanneer u de standaardafbeelding wilt vervangen door uw eigen pasfoto, kunt u zich registreren bij de dienst Gravatar. Hier kunt u één of meerdere emailadressen koppelen aan een afbeelding, waardoor uw pasfoto op deze website (en andere websites welke gebruik maken van de dienst van Gravatar) getoond zal worden.

Aanwezigen

Open een activiteit om de aanwezigheid van andere leden te bekijken.