• Home
  • Activiteiten
  • Symposium / webinar o.l.v. Roelof Hemmen: Circulair ondernemen loont, leer van bedrijven die al stappen zetten

Symposium / webinar o.l.v. Roelof Hemmen: Circulair ondernemen loont, leer van bedrijven die al stappen zetten

Van 06 oktober 15:45 tot 06 oktober 16:45
Bij Online
Geplaatst door YourSite
Categorieën: Online webinar
Gezien: 152

Live vanuit het Isala Theater begint op dinsdag 6 oktober, om 15.45 uur het interactieve webinar over circulair ondernemen. Leer tijdens deze virtuele bijeenkomst dat samenwerking op gebied van duurzaamheid loont, wat kansrijk is en hoe je circulair zakendoen van de grond kunt krijgen.

Deze bijeenkomst leent zich bij uitstek om met uw hele business team te participeren. Geen theorie of vergezichten, maar juist de praktijk en hoe ondernemers een vliegende start maken. Deze bijeenkomst gaat over co-creatie. In de hoofdrol ondernemers die meedoen aan de Circular Challenge van de Rabobank, maar ook prachtige voorbeelden van succesvolle projecten buiten Capelle. We nodigen u uit om prangende vragen te stellen en ook de gemeente discussieert graag mee over hoe deze circulaire processen ondersteund kunnen worden.

Om niet te veel tijd te vragen en de aandacht vast te kunnen houden, gaan we in sneltreinvaart door het programma heen. Daarom blijft het niet bij dit ene contact/webinar. We gaan iedereen op de hoogte houden van ontwikkelingen op het gebied van circulair ondernemen. We volgen op met videoclips waarin de gestelde vragen, die niet tijdens dit webinar aan de orde zijn gekomen, door de specialisten uitgebreid worden beantwoord.

Word ook duurzame versneller en meld u aan, het is kosteloos én waardevol. Wij kijken uit naar uw deelname, dus graag tot de 6e oktober!

logo enc  uiting CO Challenge Capelle  GBC RotterdamAlexander  Duurzaam Capelle Logo PMS2 
Economisch Netwerk Capelle Rabobank Circulair Ondernemen Challenge de Green Business Club Gemeente Capelle aan den IJssel

 

Gaan

  • Gravatar C Schaap
  • Gravatar Karin Quak
  • Gravatar Berry Buis
  • Gravatar Gert Abma

Business Borrel Capelle

Met uitzondering van de vakantieperiode, wordt er iedere eerste dinsdag van de maand in samenwerking met de gemeente de Business Borrel Capelle (BBC) voor de leden en introducés van het ENC georganiseerd. De borrel heeft een informeel, ontspannen karakter met geregeld een educatieve Masterclass voorafgaand. 

Overige activiteiten

Verder staan er regelmatig overige activiteiten op het programma, zoals bedrijfsbezoeken: leden van de businessclub fungeren als gastheer en geven de andere leden een kijkje achter de schermen.

Pasfoto bij deelname?

gravatar Wanneer u de standaardafbeelding wilt vervangen door uw eigen pasfoto, kunt u zich registreren bij de dienst Gravatar. Hier kunt u één of meerdere emailadressen koppelen aan een afbeelding, waardoor uw pasfoto op deze website (en andere websites welke gebruik maken van de dienst van Gravatar) getoond zal worden.

Aanwezigen

Open een activiteit om de aanwezigheid van andere leden te bekijken.