Lunchbijeenkomst: Information Security

Van Woensdag 27 oktober - 12:00 tot Woensdag 27 oktober - 14:00
Geplaatst door YourSite
Categorieën: Lunchbijeenkomst
Gezien: 445

Lunchbijeenkomst kennissessie onder leiding van ons lid Jan Los over Information security.

Dat er veel cyber-dreigingen zijn waar iedereen aan bloot staat weten we eigenlijk allemaal wel. De laatste tijd zijn er voldoende campagnes geweest die dat duidelijk gemaakt hebben.  Uiteindelijk gaat het wel om uw informatiebeschikbaarheid als ondernemer.

Vandaar dat we het deze keer eens anders aanpakken. Waar normaal regelmatig gesproken wordt over de dreigingen gaan we nu eens kijken hoe we met redelijk simpele maatregelen zoveel mogelijk kunnen doen om onze informationsecurity voldoende te laten zijn.

Overeenkomsten cybercrime en Covid

Informationsecurity heeft grote overeenkomsten met de huidige situatie met Covid-19. De dreiging is voor het grootste gedeelte onzichtbaar totdat ….. het toeslaat. 

In deze workshop willen we jullie enkele praktische handvatten geven hoe je de informatievoorziening in je bedrijf zo veilig mogelijk maakt.   

We zullen daarbij op een aantal momenten de link leggen met Covid. Maar we houden het vooral praktisch. Ondertussen weet iedereen namelijk wel dat er dreigingen zijn.  Uiteraard wordt van u een actieve deelname verwacht voor deze workshop. Hoe deze er uit gaat zien houden we nog even voor ons. Een dataverlies komt tenslotte ook nooit gepland. Of toch wel?

Aanmelden verplicht!
En we respecteren natuurlijk de 1,5m regel en elkaar, dus bij verkoudheid of andere Corona verschijnselen blijft u thuis!!


Deelnemers

  • Gravatar M. Uijlenbroek
  • Gravatar Robin Veldhuis
  • Gravatar Tanja van Veen
  • Gravatar Sylvia van de Graaf

Pasfoto bij deelname?

gravatarWanneer u de standaardafbeelding wilt vervangen door uw eigen pasfoto, kunt u zich registreren bij de gratis dienst Gravatar. Hier kunt u één of meerdere e-mailadressen koppelen aan een afbeelding, waardoor uw pasfoto op deze website (en andere websites welke gebruik maken van de dienst van Gravatar) getoond zal worden.

Business Borrel Capelle

Met uitzondering van de vakantieperiode, wordt er iedere eerste dinsdag van de maand - in samenwerking met de gemeente Capelle aan den IJssel - de Business Borrel Capelle (BBC) voor de leden en introducés van het ENC georganiseerd. De borrel heeft een informeel, ontspannen karakter met geregeld een educatieve Masterclass voorafgaand.

Overige activiteiten

Verder staan er regelmatig overige activiteiten op het programma, zoals bedrijfsbezoeken: leden van de businessclub fungeren als gastheer en geven de andere leden een kijkje achter de schermen.

Powered by

Login voor ENC leden