Minisymposium informatieplicht energiebesparing en aansluitend Business Borrel Capelle

Minisymposium informatieplicht energiebesparing en aansluitend Business Borrel Capelle

Van 04 juni 16:00 tot 04 juni 19:00

Bij Isala Theater

Categorieën: Bijeenkomst

Hits: 836


Minisymposium informatieplicht energiebesparing, alles wat u moet weten!

De informatieplicht energiebesparing voor bedrijven treedt vanaf 1 juli 2019 in werking. Als bedrijf bent u dan verplicht om de Rijksoverheid te informeren over de genomen energiebesparende maatregelen. Heeft u nog geen idee hoe u dit gaat doen of hoe het precies zit voor uw bedrijf of branche? Kom dan op dinsdag 4 juni om 16:00 uur naar het minisymposium Informatieplicht in het Isala Theater (Stadsplein 5, 2903 HH Capelle aan den IJssel). De gemeente Capelle aan den IJssel helpt u graag op weg!

Tijdens het minisymposium wordt u bijgepraat over de achtergrond en de werking van de informatieplicht, wet op milieubeheer en erkende maatregelen lijst. We besteden aandacht aan de businesscases energiebesparing, ondernemers komen aan het woord en er zijn specialisten aanwezig voor het beantwoorden van al uw vragen.

Geldt de informatieplicht ook voor u?
Gebruikt uw bedrijf of kantoor 50.000 kwh elektriciteit, 800 GJ stadsverwarming of 25.000m3 aardgas per jaar of meer? Dan bent u verplicht om energie te besparen. Valt u onder deze energiebesparingsverplichting? Dan bent u ook verplicht om de Rijksoverheid uiterlijk 1 juli 2019 te informeren.

Business Borrel Capelle

Aansluitend de maandelijkse Business Borrel op de vertrouwde locatie. Iedere eerste dinsdag van de maand bent u te gast bij de Gemeente en het ENC in het Isala Theater Café. De heerlijke hapjes worden weer als vanouds verzorgd door Business Food.