Lunchbijeenkomst: Kennissessie o.l.v. Hans Tielkemeijer

Lunchbijeenkomst: Kennissessie o.l.v. Hans Tielkemeijer

Van 19 november 12:00 tot 19 november 14:00

Bij n.n.t.b.

Geplaatst door YourSite

Categorieën: Lunchbijeenkomst

Gezien: 287


Een beetje beleggen is beter dan niet beleggen

Lunchbijeenkomst kennissessie onder leiding van ons lid Hans Tielkemeijer.

In het Corona tijdperk zijn tienduizenden Nederlanders gaan beleggen, gelokt door de lage beurskoersen en in de wetenschap dat spaargeld niets oplevert. Deze vraag naar aandelen zal één van de redenen zijn dat de beursbewegingen nauwelijks te verklaren zijn vanuit de reële economie. Heeft instappen nu nog zin?

Ben jij ook zo’n nieuwe belegger of twijfel je of (een beetje) beleggen iets voor jou is? Kom dan naar de workshop van Hans Tielkemeijer op 19 november. Ook ervaren beleggers zijn natuurlijk welkom.

Hans TielkemeijerHans is professioneel belegger sinds 1986. Hij heeft 17 jaar een eigen vermogensbeheerbedrijf gehad. Nu is hij eigenaar van Bureau Tielkemeijer, ‘financieel huisarts’. Je kunt bij hem terecht met al je financiële vragen, vooral als het over beleggen of investeren gaat. Hans vertelt op heldere wijze, de workshop is toegankelijk voor iedereen. In een uur krijg je voldoende informatie om te kunnen beslissen of beleggen iets voor jou zou kunnen zijn en zo ja, hoe je dat dan verder kunt aanpakken. Als je al belegt kan je met de informatie van deze workshop checken of je uitgangspunten optimaal zijn. Er zal voldoende ruimte zijn voor het stellen van vragen.
Kortom, kom naar deze leuke en inspirerende bijeenkomst waarvan je wijzer zult worden.

Aanmelden verplicht!
En we respecteren natuurlijk de 1,5m regel en elkaar, dus bij verkoudheid of andere Corona verschijnselen blijft u thuis!!