Netwerken bij Mooie Boules

Netwerken bij Mooie Boules

Van Woensdag 10 november - 17:00 tot Woensdag 10 november - 20:15

Bij Mooie Boules

Geplaatst door YourSite

Categorieën: Bijeenkomst

Gezien: 918


Met veel plezier nodigen wij u uit voor onze netwerkbijeenkomst bij Mooie Boules Rotterdam. Eten, boulen, borrelen en netwerken in de allereerste jeu de boules-foodhallen van Nederland. Dit betrekkelijk nieuwe concept schudt in één klap het stoffige imago van het jeu de boules af. Deze bijeenkomst spelen we een informeel toernooi onder het genot van een hapje en drankje om op een ontspannen manier te netwerken met elkaar. Er is beperkt plaats dus meld u snel aan!
We delen dit (mini) toernooi in op basis van volgorde van aanmelding voor dit evenement.

Programma Woensdag 10 november 2021

17:00 uur  Ontvangst
17:00 - 20:00 uur  Boulen en netwerken
20:15 uur  Einde programma

We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus schrijf snel in. Let op: omdat we bij dit soort evenementen het eten moeten afrekenen op basis van het aantal aangemelde personen, verzoeken wij u vriendelijk bij eventueel afmelden dit te doen uiterlijk 7 dagen voor het evenement. Bij een latere afmelding zien wij ons genoodzaakt deze kosten ad € 45,- in rekening te brengen.

Voor vragen en opmerkingen over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Wilco Koldenhof: 06 54776890 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Login voor ENC leden