DaphneCommunicatie: ONLINE ZICHTBAAR, ZICHTBAAR ONLINE

 

✔ Wil jij een website die resultaat oplevert?
✔ En een succesvolle inzet van jouw social media?

Dat kan!
DaphneCommunicatie levert namelijk méér dan een website. DC levert online zichtbaarheid, online vindbaarheid en online profilering van jouw bedrijf.

Want het hebben van een website wil nog niet zeggen dat jouw website ook conversie en resultaat oplevert. En dat jouw website vindbaar is. Wat is het doel van jouw website? Wil je alleen een mooi visitekaartje? Of wil je dat jouw potentiële klanten jouw website vinden als ze aan het zoeken zijn op het internet? En wil je dat deze prospects ook daadwerkelijk iets doen als ze eenmaal op jouw website zijn? DC is gespecialiseerd in het maken van conversiegerichte, klantgerichte en vindbare websites. In combinatie met een succesvolle social media strategie die past bij jouw bedrijf zorg ik voor jouw online zichtbaarheid, jouw online vindbaarheid en jouw online profilering.

Om bij te dragen aan jouw online succes wil ik precies weten hoe jouw bedrijf in elkaar zit. Pas dan kan ik jouw website op maat maken en de inrichting en uitstraling geven die past bij jouw bedrijf. Pas dan kan ik jouw webteksten overtuigend, SEO en klantgericht schrijven voor jouw doelgroep. Pas dan kan ik jou helpen met een passende online marketing strategie om jouw doelgroep te bereiken via social media en email marketing.

Bij DC krijg je dus veel meer dan alleen een mooi website ontwerp. Je krijgt een compleet pakket dat leidt tot resultaat: online zichtbaarheid, online vindbaarheid en online profilering van jouw bedrijf.

Bel je mij? 06 - 361 229 70 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Powered by

Login voor ENC leden