Panta Zakenreizen bundelt krachten met SME Travel

Als lid van het ENC brengen wij u graag met gepaste trots op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen onze organisatie.
Panta Zakenreizen heeft onlangs de krachten gebundeld met SME Travel, dat onderdeel is van Airtrade Holland B.V., marktleider op het gebied van vliegtickets.

 Beeld voorkant kaartEen nieuw zakelijk concept met een boutique aanpak, gericht op die bedrijven die kiezen voor een persoonlijke benadering. Met deze samenwerking zijn wij nog beter in staat onze klanten van dienst zijn en maken zij tevens gebruik van de inkoopvoordelen van een marktleider.

SME Travel is de enige boutique zakenreisspecialist van Nederland. Bij de term boutique denkt u waarschijnlijk niet gelijk aan de reisbranche, maar de naam past wel degelijk bij de wijze waarop wij klanten bedienen. Ook in het toerisme zien we dat het woord steeds vaker gebruikt wordt, met name door kleinere hotels die zich willen onderscheiden op hoogwaardig design, uitmuntende klantgerichte service en bijzondere faciliteiten. Meer informatie over SME Travel vindt u op de website www.smetravel.nl 

Wilt u meer informatie ontvangen over ons nieuwe label of een afspraak maken, neemt u dan gerust contact op met onze reisadviseuse Angelique Kreukniet.
Telefoonnummer: 010 – 492 54 00 * Email: angelique.kreukniet@panta.nl 

Panta kofferfotos 1fotos 5