Zon op Bedrijfsdaken Capelle aan den IJssel

Op 23 november 2017 was er een succesvolle bijeenkomst ‘Zon op Bedrijfsdaken’ in het Ondernemershuis. Op dit moment hebben al 30 ondernemers uit de BIZ CapelleXL hun interesse getoond. Vanuit al deze gesprekken blijkt dat er een potentieel is van maar liefst 3 Megawatt, ofwel 10.000 zonnepanelen realistisch is. We hopen de komende weken dit nog gaan te verdubbelen!

De gemeente Capelle aan den IJssel, BIZ CapelleXL en ECONNETIC zijn het collectief project ‘Zon op Bedrijfsdaken’ opgestart waarbij zonne-energiesystemen op verschillende daken worden gebundeld tot een grootschalig project. Hierdoor gaan de inkoopkosten omlaag, komt het project in aanmerking voor voordelige projectfinanciering en wordt u als ondernemer ontzorgd. De risico’s worden voor u geminimaliseerd terwijl u wel zelf direct profiteert van het rendement. Elders in Nederland is deze aanpak al zeer succesvol en doen al vele honderden bedrijven mee.

ECONNETIC voert dit collectief zonne-energieproject uit in samenwerking met de gemeente en komt graag bij u langs om in gesprek te gaan hierover. Wilt u profiteren van duurzame energie op het dak van uw bedrijf? Wilt u direct kosten besparen op uw energierekening en een duurzaam imago voor uw bedrijf zonder te investeren of hierin zelf veel tijd te steken? Laat het Corné Zwarteveld (ECONNETIC) weten via 06 - 18 20 76 85 of corne@econnetic.nl. Uiteraard kunt u ook reageren op deze mail dan zorgen wij ervoor dat Corné contact met u opneemt! Meer informatie leest u ook op: