Import & verkoop van kwaliteitswijnen uit de Elzas

Domaine Alsace is een wijnimporteur gespecialiseerd in de import van wijnen uit de Elzas (Noord-Oost Frankrijk). Wij importeren kwaliteitswijnen van kleine wijnhuizen die op een duurzame wijze wijn produceren. De meeste wijnen zijn biologische gecertificeerd en zowel op het land als in de wijnkelder wordt biologisch gewerkt. Onze wijnboeren hebben het hele proces van druif tot het bottelen van de wijn in eigen beheer. Met regelmaat ontvangen de wijnen hoge beoordelingen in vakbladen en in wijngidsen, waaronder Perswijn, de Grote Hamersma, Guide Hachette en Gault&Millau.

We werken samen met drie verschillende wijnboeren die tussen de 6 en 14 hectare aan wijngaard bezitten. Hiermee bieden we unieke wijnen aan die zich onderscheiden van de grote en bekende wijnhuizen waar kwantiteit vaak boven kwaliteit staat. De wijnen verkopen we aan particulieren via onze webwinkel maar ook tijdens wijnproeverijen en wijnmarkten. Daarnaast leveren we ook wijnen aan restaurants en wijnwinkels die zich graag onderscheiden met bijzondere en duurzame producten met een verhaal.

Bij Domaine Alsace vind je alle bekende druivenrassen uit de Elzas: Pinot Blanc, Sylvaner, Riesling, Pinot Gris, Pinot Noir, Gewurztraminer en Muscat. Hierdoor kunnen we voor elk moment en bij elk gerecht een bijpassende wijn aanbieden. Bezoek onze webwinkel om verder kennis te maken met ons bedrijf en onze wijnen. We organiseren met regelmaat wijnproeverijen, ook op locatie of voor bedrijven. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar restaurants die graag hun gasten een bijzondere wijn willen laten ervaren.

Voor duurzame kwaliteitswijnen uit de Elzas ben je bij Domaine Alsace aan het juiste adres!

domaine alsace erwin jurgen

Domaine Alsace V.O.F.
Jurgen & Erwin van der Sloot

Bezoek de website: www.domainealsace.nl