Currentratio Recruitment

Currentratio Recruitment ontzorgt organisaties met Werving & selectie voor de juiste kracht. Finance, Sales, Management en HR-functies in Nederland. We werken voor het MKB maar ook voor Internationale organisaties. Van MBO met ruime ervaring tot en met WO.

Currentratio.nl is een bekend adres voor bedrijven die op zoek zijn naar een passende kandidaat en kiezen voor kwaliteit en kiezen voor succes. Currentratio zoekt, vindt en selecteert de allerbeste kandidaten voor zeer uiteenlopende mkbbedrijven, internationale organisaties en instellingen.

Currentratio is een betrouwbare partner met een groot en zeer uitgebreid netwerk aan bekende en vaak reeds gesproken kandidaten. Daarnaast passen we de nieuwste wervingstechnieken toe om u een complete selectie te kunnen bieden. Van ons als partner mag u iets extra’s verwachten. Currentratio is gewend om in oplossingen te denken. We kijken naar de kandidaten en hun vaardigheden en wensen door de ogen van de klus die moet gebeuren. Eerlijk overleg over levensechte kandidaten uit een zeer uitgebreid netwerk van kandidaten met het oog op de vacature leidt zo tot een bewuste keus. Zo levert currentratio.nl meer toegevoegde waarde. Even sparren kan, ook in de avond.

Wij zijn ook gewend om op lange termijn met organisaties en hun functionarissen samen te werken. Enthousiast en mensgericht. Dat werkt prettig! Wilt u samen de kandidaat nog eens tegen het licht houden zitten we naast u aan tafel.

Adres

  • Straat: Hoofdweg 256
  • Postcode: 2908 LC
  • Plaats: Capelle aan den IJssel

Contact

  • Telefoon: 088 0333800
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon

De heer J. Koekkoek

Hier zijn wij gevestigd

Voer uw vertrekpunt hieronder in en wij berekenen de kortste route voor u

Powered by

Login voor ENC leden