DaphneCommunicatie

Wil jij een website die resultaat oplevert?
En een succesvolle inzet van jouw social media?

Dat kan!

DaphneCommunicatie levert namelijk méér dan een website. Want het hebben van een website wil nog niet zeggen dat jouw website ook resultaat oplevert. En een mooie design website staat niet gelijk aan een goede website. Een mooie website betekent nog niet dat die website conversie oplevert. En dat die website vindbaar is. Want wat is het doel van jouw website? Wil je alleen maar een mooi visitekaartje? Of wil je dat jouw potentiële klanten jouw website vinden als ze aan het zoeken zijn op het internet? En wil je dat deze prospects ook daadwerkelijk iets doen als ze eenmaal op jouw website zijn? DC is gespecialiseerd in conversiegerichte, klantgerichte en vindbare (SEO) websites. In combinatie met een social media strategie die past bij jouw bedrijf zorg ik voor jouw online zichtbaarheid en vindbaarheid.

Ik wil precies weten hoe jouw bedrijf in elkaar zit. Pas dan kan ik jouw website op maat maken en de uitstraling geven die past bij jouw bedrijf. Pas dan kan ik jouw webteksten overtuigend, SEO en klantgericht schrijven voor jouw doelgroep. Pas dan kan ik jou helpen met een passende online marketing strategie om jouw doelgroep te bereiken via social media en email marketing.

Bij DC krijg je dus veel meer dan alleen een mooi website ontwerp. Je krijgt online profilering van jouw bedrijf, online zichtbaarheid en online vindbaarheid. Een compleet pakket dat leidt tot resultaat.

Adres

  • Rameaustraat 7
  • 2901 RH
  • Capelle aan den IJssel

Contact

  • Telefoon: 06 36122970
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersonen

Mevrouw drs. D. van Hove

Mevrouw drs. D. van Hove