ForeyeT

ForeyeT beschikt over gedreven specialisten met expertise in verschillende ICT-vakgebieden, zoals softwareontwikkeling, elektrotechniek en netwerkinfrastructuren. Daardoor kunnen we vanuit verschillende invalshoeken met u meedenken om voor elk vraagstuk met een gepaste ICT oplossing te komen.

ForeyeT heeft de mentaliteit om te doen wat u van ons verlangt en levert de gewenste kwaliteit. In overleg wordt een plan van aanpak opgesteld om de voorgestelde oplossing te implementeren en integreren in de bestaande ICT infrastructuur en om de gevraagde dienst te leveren.

De service van ForeyeT houdt niet op nadat de oplossing is geleverd. Onze organisatie staat voor u klaar om ondersteuning te geven dan wel het onderhoud uit te voeren. Bij incidenten wordt er door ons snel en doeltreffend een oplossing geboden, zodat uw bedrijfsproces niet onnodig lang verstoord wordt. Wij zullen onze verantwoordelijkheid nemen om op een voor u passend moment een definitieve en passende oplossing voor uw ICT-probleem te implementeren.

Met onze specialisaties en werkervaring geeft ForeyeT advies, maakt ontwerpen en realiseert ICT toepassingen al naar gelang de specifieke behoefte van de klant. Door middel van een plan van aanpak zullen we samen komen tot een implementatie van de ICT oplossing, geïntegreerd binnen de bestaande infrastructuur en afgestemd op de bedrijfsomgeving. Na een succesvolle implementatie staan wij garant voor gedegen onderhoud en support van de geleverde producten.

Adres

  • Hoofdweg 24-26
  • 2908 LC
  • Capelle aan den IJssel

Contact

  • Telefoon: 085 7600178
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersonen

De heer G. Gavric