FWV Administraties

Startende ondernemers moeten aan duizend dingen denken, maar doen het liefst waar zij goed in zijn. Administratie vormt meestal een sluitpost, wat later veel problemen kan gaan opleveren, bijvoorbeeld met de Belastingdienst.
Met mijn kennis en ervaring kan ik voor een startersbudget helpen om een goede basis te leggen en zorg te dragen voor de financiële administratie.

Ervaren ondernemers zien hun cijfers wel, maar doorzien vaak niet de samenhang hiervan.
Cijfers vertellen alles over positieve, maar ook negatieve ontwikkelingen van hun bedrijf.
Als externe specialist kijk ik objectief naar de financiële verslaglegging en ben daarmee een goede sparringpartner van de ondernemer.
Samen brengen wij de risico’s in kaart en onderbouwen de gewenst beslissingen.

Soms vallen administratieve medewerkers even uit op momenten dat het niet uitkomt.
Door mijn kennis en ervaring kan ik ervoor zorgen, dat de dagelijkse werkzaamheden doorlopen. Hierdoor treedt geen stagnatie op en kan aan alle verplichtingen worden voldaan.

Mijn naam is Fred Vergeer, waar ik heel blij van wordt, als ik het geheel kan overzien en dat de ondernemer zijn bedrijf goed kan runnen.
Het opzetten en uitvoeren van administraties en er voor zorgen dat de complexiteit overzichtelijk wordt. Mijn klus is klaar als wij een goede jaarrekening hebben en een sluitend budget voor het nieuwe jaar.
Aansluitend werk ik vaak samen met de externe accountant, waardoor kosten worden bespaard.

Als senior administrateur ken ik alle kneepjes van het vak en ben ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ik heb een groot netwerk welke ik met de ondernemers in contact kan brengen.

Adres

  • Venkelbaan 21
  • 2908 KE
  • Capelle aan den IJssel

Contact

  • Telefoon: 06 46416094
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersonen

De heer F.W. Vergeer

De heer F.W. Vergeer