Golfclub Capelle

Golfclub Capelle is een golfvereniging met een gastvrij karakter en telt circa negenhonderd leden. De leden zijn afkomstig uit de regio groot Rotterdam en de vereniging biedt verschillende vormen van lidmaatschap.

Het verenigingsleven maakt een belangrijk onderdeel uit van de beleving van de golfsport.

Naast de 18 holes golfbaan met A-status biedt de vereniging, een overdekte driving range , een clubhuis met een gastvrije ambiance en een goed restaurant.

De 18-holes golfbaan, naar ontwerp van Donald Harradine, is een uitdagende parkbaan waarbij de oorspronkelijke sloten in het polderlandschap zijn vervangen door waterpartijen.

De golfbaan wordt bezocht door leden, hun introducés, individuele bezoekers en ook door groepen die voor een golfdag, een clinic onder begeleiding van de golf professionals van de vereniging of vergadering komen.

Leden van Golfclub Capelle kunnen in het kader van de ´Fabulous Golf´ 3x gratis spelen op elk van de deelnemende banen en spelen tegen gereduceerd tarief ongelimiteerd op de 17 banen van de Samenwerkende Golfclubs West Nederland.

Het clubhuis, restaurant en de oefenfaciliteiten zijn dagelijks geopend. (Bedrijfs-)leden en sponsoren kunnen gratis gebruik maken van de vergaderfaciliteiten in het clubhuis. Bezoekers van de golfclub en het restaurant kunnen gratis parkeren.

Adres

  • Straat: 's-Gravenweg 311
  • Postcode: 2905 LB
  • Plaats: Capelle aan den IJssel

Contact

  • Telefoon: 010 4422337
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon

mevrouw M.M. (Margot) van der Haagen-Kapteijn

mevrouw M.M. (Margot) van der Haagen-Kapteijn

Hier zijn wij gevestigd

Voer uw vertrekpunt hieronder in en wij berekenen de kortste route voor u

Powered by

Login voor ENC leden