Attendeer starters op Startop!

Startop. Kosteloze masterclasses voor starters

startop logoKen je iemand die op het punt staat om te beginnen met zijn/haar onderneming? Attendeer hem/haar op Startop, hét begeleidingstraject voor startende ondernemers. Startop biedt inspirerende masterclasses voor startende ondernemers (maximaal 3 jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel).

Partners

Startop is een initiatief van Rabobank Rotterdam en een aantal lokale ondernemers en instanties. Rokade Advies B.V., The Buzinezz Boozt, Your Navigator, Roos & van de Werk, Gemeentes Schiedam, Capelle aan den IJssel, Rotterdam en Rabobank Rotterdam hebben de handen ineen geslagen om starters op weg te helpen met praktische kennis, tips en inspiratie.

Reacties van deelnemers:

  • Leerzaam, zinvol en inspirerend!
  • Startop heeft mij geholpen om succesvol te starten!
  • Een leerzame avond waarbij je in contact komt met hele diverse ondernemers.
  • Energieke, waardevolle avond voor iedereen die start als ondernemer!

Masterclasses

Tijdens zes avonden, verdeeld over het jaar, kunnen starters kosteloos masterclasses volgen waarmee ze worden klaargestoomd voor het ondernemerschap. In de masterclasses komt veel aan bod: van de financiële en juridische basis voor je bedrijf tot de sales en marketing, maar ook verschillende trends en ontwikkelingen die voor kleine ondernemingen van belang zijn.

Starters die optimaal willen profiteren, wordt geadviseerd om alle zes de avonden aanwezig te zijn. De masterclasses worden georganiseerd op de volgende dinsdagavonden: 15 maart, 12 april, 7 juni, 27 september, 18 oktober en 15 november. De masterclasses starten om 19.00 uur en vinden plaats bij het Rabobank kantoor aan de Blaak 333 in Rotterdam.

Op dinsdag 5 juli wordt een Zomer borrel georganiseerd waarin het netwerken met andere startende ondernemers én de partners van Startop centraal staan. Kijk hier voor meer informatie over Startop. Advies is om voor aanmelden gebruik te maken van Google Chrome.
Attendeer starters op Startop!

Breng Startop onder de aandacht via je social media kanalen door onze berichten te delen.

Afdeling Marketing & Communicatie

Link aanmelden: https://events.rabobank.com/rotterdam/StartopMasterclasses2016/