Netwerk Mobiliteit: R10: GEDRAGSVERANDERING? GEWOON DOEN!

 

header

 

20161130 sprekers

 
VAN Miriam Hoekstra-van der Deen, bestuurslid VNO-NCW Regio Rotterdam
Monique Verhoef, Mobiliteitsmakelaar Rotterdam
  Catherina Bieringa, Regiomanager Rotterdam
DATUM 30 november 2016
TIJD 07:30 - 10:00
LOCATIE Ames Audi Centrum, Mijlweg 33
3316 BE DORDRECHT
PROGRAMMA  Klik hier

Hoe verenigen we het nuttige met het aangename? Door u uit te nodigen voor een R10-ontbijtbijeenkomst over hoe u gedragsverandering naar slimmer vervoer binnen uw bedrijf gewoon kunt doen!

Het R10-werkgeversnetwerk is een platform van werkgevers die gezamenlijk optrekken naar slimme(re) mobiliteit. Slim in de zin van; duurzaam vervoer, minder of buiten de spits reizen. Het netwerk omvat Rotterdam (haven en stad) tot en met de regio Drechtsteden.

Mobiliteit en bereikbaarheid horen bij de Drechtsteden. De Drechtsteden zijn een knooppunt van (inter)nationale spoorwegen, vaar- en autosnelwegen. Een goede bereikbaarheid met de auto, het openbaar vervoer of de fiets is een basisvoorwaarde voor een economisch sterke regio. Het bedrijfsleven heeft daarom met de Drechtsteden het platform Samen Bereikbaar opgericht.

De regio wil investeren in innovatieve vervoersoplossingen maar ook aan de slag met bewustwording; moeten we met z’n allen op hetzelfde moment op de weg zitten of kan het ook anders, kan het slimmer? En hoe doe je dat dan?

Dit en meer staat centraal op de bijeenkomst van 30 november. Deze wordt georganiseerd door VNO-NCW Regio Rotterdam, De Verkeersonderneming en het werkgeversplatform Samen Bereikbaar uit de Drechtsteden.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het e-mailadres: mobiliteitsmakelaarrotterdam@vno-ncwwest.nl.. Neem ook gerust een introducé mee waarvan u weet dat deze met haar of zijn bedrijf een aanwinst kan zijn voor onze dynamische vereniging!

Graag tot 30 november!

Wilt u meer weten over het R10-werkgeversnetwerk?
Klik dan hier voor meer informatie.

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door Amega Groep.

 20161130 partners