Nieuw initiatief nu definitief van start.

‘Wie is wie’ en genereer meer business binnen het vertrouwde ENC-netwerk

Vanaf vandaag kunt u zich als lid van het ENC exclusief aansluiten bij de handige mobiele ENC Leadbuzzer App.

Een prachtige mobiele App waarmee leden elkaar heel gemakkelijk kunnen vinden. Naast deze functionaliteit is het ook mogelijk om met deze App heel simpel leads met elkaar te delen. Met als basis vertrouwen en aan elkaar geven en gunnen.

De reden dat het ENC-bestuur heeft gekozen voor het inzetten van deze verfrissende App is ingegeven door het feit dat veel leden signalen afgegeven dat zij zoeken naar een mogelijkheid om elkaar gemakkelijker te vinden – ‘Wie is wie’ - en indien mogelijk meer business met elkaar delen.

Als bestuur zijn wij ervan overtuigd dat, gezien de huidige netwerkeconomie, wij onze actieve voorlopers rol moeten nemen en ons met deze mobiele tool kunnen onderscheiden van de andere business clubs. Om de implementatie van de ENC App soepel te laten verlopen zullen we dit gefaseerd invoeren.

Wat moet u doen:

Aangeven dat u wilt deelnemen!
Vervolgens sturen wij u de instructies en krijgt u tijdens een korte sessie uitleg hoe het platform en de App te gebruiken.

Zodra leden zijn aangesloten ontstaat er een Inner Circle van ENC leden die elkaar helpen en structureel versterken. Een krachtige mobiel netwerk waar ondernemers uit verschillende branches en met verschillende disciplines samen zakendoen.

Instructie installeren ENC LeadBuzzer App

  1. U ontvangt per mail de gebruikersnaam en het wachtwoord en kan daarna direct aan de slag.
  2. Installeer de LeadBuzzer App via de AppStore of de GooglePlay Store
  3. Open de App en maak uw profiel heel gemakkelijk aan door uw gegevens in te vullen.
  4. Geef tot slot aan met wie u graag in gesprek wilt komen via de optie “VRAGEN” (met wie wilt u in gesprek komen en waarom is dit relevant voor hem of haar)

Meer weten en aanmelden;

Carola Kalishoek carola@enc-capelle.nl