Informatiebijeenkomst Jiashan

Gemeente Capelle aan den IJssel organiseert een handelsmissie naar Jiashan in de eerste week van April. Aanleiding voor de handelsmissie is dat de band tussen gemeente Capelle aan den IJssel en Jiashan County in het afgelopen jaar sterk gegroeid is.

Zo heeft de burgemeester, Peter Oskam, een intentieverklaring ondertekend waarin staat dat de mogelijkheden voor een partnerband worden onderzocht. In het teken van wederzijdse promotie en ontwikkeling zijn er al diverse werkbezoeken van Jiashan naar Capelle geweest en vice versa, waaruit ook concrete afspraken zijn gevolgd.

Wij willen alle geïnteresseerde Capelse ondernemers uitnodigen voor een verkenning van de kansen en mogelijkheden in Jiashan. De handelsmissie is vooral gericht op het Sino-Dutch Park; een business park van 85 hectare groot waar de nadruk ligt op de samenwerking tussen Chinese en Nederlandse bedrijven. Het Sino-Dutch Park biedt veel mogelijkheden voor de vestiging van verschillende soorten bedrijvigheid, waaronder industriële automatisering, industriële toerisme, (inter)nationale handel, en innovatie en kennisontwikkeling. Vanuit de lokale overheid wordt ondersteuning aangeboden op diverse vlakken, zoals de start-up van MKB, accountancy en vertaaldiensten. Wij verwachten dat er veel kansen en mogelijkheden liggen in Jiashan voor Capelse ondernemers.

We willen jullie uitnodigen voor een informatiebijeenkomst in het gemeentehuis op woensdag 1 maart van 16.00 tot 17.30 uur. Tijdens deze bijeenkomst wordt meer informatie versterkt over o.a. de voordelen van het Sino-Dutch Park, het programma van de handelsreis en andere praktische zaken als visum-aanvragen.

Mochten jullie meer informatie over deze bijeenkomst willen hebben, dan kan je contact met dhr. W. Li op telefoonnummer 010 284 8833 of e-mailadres w.li@capelleaandenijssel.nl.