Open bedrijven dag

Als gevolg van het succes van afgelopen jaar is besloten om op zaterdag 30 juni 2018 wederom een open bedrijven dag te organiseren in de Stormpolder en de directe omgeving. De gemeente Capelle doet hieraan graag mee.

op avontuur in de techniek 2018 Pagina 1De open bedrijven dag is de afsluiting van het programma dat we als gemeente ieder jaar in samenwerking met het bedrijfsleven op basisscholen geven om jongeren zo vroeg mogelijk te interesseren voor een carrière in de techniek. Inmiddels is de inschrijving voor de basisscholen inzake de lessen weer geopend. De daarbij behorende flyer treft u hiernaast  aan.

Tijdens de open dag kunnen jongeren maar ook andere belangstellenden de deelnemende bedrijven bezoeken en een indruk krijgen van de wijze waarop uw product tot stand komt. De open bedrijven dag staat open voor alle bedrijven, die een product maken, Dat kan een schip zijn, maar ook het bakken van brood of het repareren van een auto valt daaronder. Om u een indruk te geven van de open bedrijven dag is het persbericht van de open bedrijven dag van vorig jaar ter informatie toegevoegd.

Mocht u nog vragen hebben of uw aanmelden voor de lessen of de open bedrijven dag (vóór 1 mei 2018) dan kunt u bellen met de coördinator, P. de Vries ( 06-22513120)