Programma Oranjenacht bekend

Op donderdag 26 april is de Oranjenacht in Capelle aan den IJssel! Het volledige programma is bekend. Voor het 11e jaar op rij zorgt Expo Select voor een spectaculaire avond voor de gehele Capelse gemeenschap, en wederom gratis te bezoeken.

Oranjenacht Capelle aan den IJssel mag weer een aantal mooie artiesten verwelkomen!

Allereerst starten we met een échte Capelse Band: Just Friends. Vanaf 20.15 uur trappen zij af met een spetterend optreden van een uur, nummers uit de ‘70, ‘80 en ’90, met af en toe een uitstapje naar deze tijd! Ben je op tijd voor dit optreden?

Onze dj voor deze avond is het cement tussen de muzikale stenen, hij zal de live optredens aankondigen en zorgt ervoor dat de sfeer er lekker in zit! Vanaf 22.00 uur presenteren wij de M&M Band: één van de meest geboekte coverbands van Nederland! M&M speelt muziek uit de hitlijsten van nu en zij zorgen ervoor dat het plein uit zijn voegen gaat barsten.

Oranjenacht presenteert: Kimberley! Bekend van The Voice of Holland 2018. Zij zal rond 23.30 uur de Oranjenacht op een spetterende wijze afsluiten, samen met de M&M Band, live on stage! Een geweldige afsluiting van onze Oranjenacht 2018, dus mis het niet en kom ook naar de Oranjenacht!

Locatie: Amnestyplein
Dit jaar is het feest op het Amnestyplein, achter het gemeentehuis. Kom gezellig met jouw partner, vrienden én familie naar de Oranjenacht! Toegang is gratis.

Klik hier voor meer info