September Wijnbestelactie maand

Samen met wijnimporteur Hubert Janszen van Wijnkoperij Cartosio in Schiedam heeft de stichting Vrienden van Hospice IJsselOever een vijftal wijnen geselecteerd waarmee ondernemers tijdens de feestdagen voor de dag kunnen komen. De opbrengst van deze wijnactie komt, na aftrek van kosten (inkoop), geheel ten goede aan het Hospice IJsselOever.

Voor u als ondernemer bieden we de gelegenheid om nu al uw decemberkerstwijnen te bestellen. Nu bestellen scheelt u straks een hoop gestress. De prijzen zijn exclusief BTW en worden op factuur geleverd. Bij bestellingen vanaf 10 dozen worden deze franco geleverd. Met onze wijnkeuze kunt u voor de dag komen en presenteert u niet alleen een smaakvolle wijn maar steunt u ook nog eens een heel goed doel. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Het hospice is een plaats waarin mensen verblijven die in de laatste fase van hun leven zijn gekomen. Alles wat binnen hospice IJsselOever gebeurt, gebeurt met liefde, kennis en kunde. Deze voorziening heeft haar plek in de samenleving bewezen. Sinds de oprichting zijn de vier kamers constant bezet. Dat vraagt een grote investering in tijd en aandacht van de vele vrijwilligers en professionals. Om dit mede mogelijk te maken is de wijnbestelactie opgezet.

Kijk voor de bestelmogelijkheden en de selectie wijnen op www.hospiceijsseloever.nl

Voor vragen kunt u contact opnemen via: E. pr@vriendenijsseloever.nl, T. 06 54751462.

Nu bestellen voor december scheelt u straks een hoop gestress. En de opbrengst komt ten goede aan een goed doel.