Koop om de hoek

De coronacrisis treft ons allemaal. Vooral de lokale ondernemers hebben het zwaar. Heel veel MKB bedrijven worden hard getroffen. Als Multicopy The Communication Company trekken wij dit ons erg aan. Het MKB is immers de nationale banenmotor en heel belangrijk voor onze economie. Daarom starten wij met een nieuw initiatief: Koop om de hoek . Hiermee roepen we iedereen op om de lokale ondernemer te ondersteunen en samen te werken met de MKB bedrijven in de eigen buurt.

Koop om de hoek coronacrisis gratis materialenACTIEMATERIAAL
Met een raamsticker, posters, flyers en/of buttons laat je zien dat je een van de ondernemers bent die de steun vanuit de buurt hard nodig heeft. Niet alleen in en om je bedrijf, maar ook op social media kun je van je laten horen, door berichten te plaatsen, te delen en elkaar te taggen. Je kunt de materialen voor in en om je vestiging en de materialen voor op social media kosteloos downloaden of bestellen via onze speciale bestelsite.

ACTIEPOSTER MET JOUW EIGEN FOTO
Het is zelfs mogelijk om een poster met een foto van jezelf of je team te laten printen. In het bestelsysteem kun je de gewenste foto eenvoudig uploaden waarna je direct een proef te zien krijgt. Ook een gepersonaliseerde afbeelding voor op social media met het actielogo behoort tot de mogelijkheden. Na bestelling haal je de materialen vervolgens bij de vestiging van je keuze op.

MISSIE
Koop om de hoek is een landelijk initiatief van Multicopy The Communication Company. Het is onze missie om MKB'ers de grootsheid te geven die ze verdienen. Met alle denkbare communicatiemiddelen waarmee je opvalt. Ook in deze spannende en onvoorspelbare tijd.

Bestel nu jouw actiemateriaal