• Home
  • Digitale zeepkist

Digitale zeepkist

zeepkistOp deze plek kunt u kort uw bedrijf presenteren, dat kan door een presentatie of filmpje. Tijdens de Business Borrel kunt u zelf op de kist klimmen. Aanleveren bij info@enc-capelle.nl.

Doelgerichter en… leuker netwerken?

  • Wat wel en niet meer doen?
  • Waarom is de combinatie met online zo effectief?
  • Hoe word je aanbevolen?
  • Vragen die beantwoord worden in praktische sessies en boeken van Rob B. Tol.

Lees meer

Galileo Academy

Galileo Academy is een ICT-leerbedrijf. Wij leiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op tot ICT-er op MBO-niveau. De afstand tot de arbeidsmarkt kan diverse oorzaken hebben, bijvoorbeeld een lichamelijke of visuele beperking of autisme. Het ontwikkelen van het talent van onze mensen is voor ons leidend en de doelstelling is om onze mensen minimaal een startkwalificatie op MBO-3 niveau te laten behalen.

Lees meer

Mijn naam is Edward Maalouf, Paralympisch atleet handbiker

Mijn naam is Edward Maalouf, Paralympisch atleet handbiker (fietsen met de handen). Sinds maart 2017 ben ik Nederlander geworden maar ben van Libanese afkomst. Ik ben door de sport een heel ander mens geworden. Voordat ik het ongeluk kreeg had ik al veel gedaan in mijn leven.

Lees meer

Zon op Bedrijfsdaken Capelle aan den IJssel

Op 23 november 2017 was er een succesvolle bijeenkomst ‘Zon op Bedrijfsdaken’ in het Ondernemershuis. Op dit moment hebben al 30 ondernemers uit de BIZ CapelleXL hun interesse getoond. Vanuit al deze gesprekken blijkt dat er een potentieel is van maar liefst 3 Megawatt, ofwel 10.000 zonnepanelen realistisch is. We hopen de komende weken dit nog gaan te verdubbelen!

Lees meer

Panta Zakenreizen bundelt krachten met SME Travel

Als lid van het ENC brengen wij u graag met gepaste trots op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen onze organisatie.
Panta Zakenreizen heeft onlangs de krachten gebundeld met SME Travel, dat onderdeel is van Airtrade Holland B.V., marktleider op het gebied van vliegtickets.

Lees meer

Schuldhulpverlening voor uw werknemers

Ook werkgevers hebben wel eens te maken met werknemers met problematische schulden. Dit kan ook (financiële) gevolgen hebben voor u als werkgever.

Lees meer